Reviews


5 stars after 865 reviews
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb jullie straks een beoordeling gestuurd via mijn e-mail adres. Ik vond de kwaliteit ronduit slecht! Lees maar in mijn vorige mail. Gr Nadine Creemers This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super lekker, goede service en erg snel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk weer genoten van de sushi 3/21/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/21/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles top. snelle bezorging en heerlijk+ 3/21/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend 3/21/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/21/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/21/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/19/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat op de website geen foto's van de gerechtjes zitten 3/19/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd. Echter zat er geen sojasaus bij, gelukkig had ik deze zelf nkg.. 3/18/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Redelijk snel bezorgd, hele aardige bezorger en lekker eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/15/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/15/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/15/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk weer voortreffelijk! De sushi werd snel bezorgd en was heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/15/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/15/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling werd bijna een uur later geleverd dan aangegeven tijd bij bestelling. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/15/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/14/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bijna 2 uur na het plaatsen van de bestelling werd ik gebeld dat de bestelling geannuleerd moest worden door een kapotte rijstkoker. Prima, kan gebeuren. Maar waarom dan zo laat bellen?! 3/14/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heel lekker eten 🍣 3/14/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/13/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekkere pokebowl besteld. Niets mis mee πŸ‘πŸ» 3/13/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/13/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 3/11/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/11/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/9/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/9/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/9/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/8/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service en lekker gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/8/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/7/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk. De bezorging was op tijd dus, alleen maar positieve reacties 3/7/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! 3/7/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was helemaal los en niet bij een maar bij een heleboel 3/7/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was voor ons de eerste keer dat we hier bestelde. We waren zeer positief verrast. Goede Sushi, alles erop en eraan. Wij gaan zeker nog een keer bestellen. 3/7/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
3/7/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/6/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten voor een leuke prijs!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/1/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/1/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed bedrijf, nette medewerkers This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/1/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk en gemakkelijk om de bestelling te plaatsen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/1/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/1/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/1/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd perfect! 2/29/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/29/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/29/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi 2/29/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De vorige keer dat we hier bestelde hadden we 1 pakket te weinig, en 1 pakket had schuin in de tas van de bezorger gezeten zodat de sushi's geplet waren. Ontbrekend pakket is nog wel nagebracht. We waren benieuwd hoe het nu zou gaan. Via de website besteld, de wachttijd volgens website zou 80 minuten zijn. Na 1,5 gebeld, het zou nog wel even duren, een half uur ofzo. Na inmiddels 2 uur wachten (waarbij we wel een mail ontvingen om onze bestelling, die we nog niet hadden gehad, te reviewen) weer gebeld, er werd toen niet meer opgenomen! Mijn man is er naartoe gegaan, bleek dat ze nog niet eens bezig waren met de bestelling! Geld teruggekregen en elders friet gaan halen. We zouden nog een mail ontvangen om het goed te maken maar zoals we al verwacht hadden, hebben we tot op heden (3 dagen later) nog steeds niets ontvangen. Wat een slechte service zeg, dit was de laatste keer dat we hier hebben besteld. 2/29/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 2/29/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/28/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/28/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/28/2020
YokoSushi 5 stars after 864 reviews
YokoSushi