Reviews


5 stars after 2078 reviews
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wij krijgen een sushi rol met gefrituurde garnaal erin, rollen zij de roll met een net gefrituurde garnaal. Rijst warm geworden en slap geworden. Warme sushi smaakt niet. Echt heel slecht. 16 stuks gingen de prullenbak in. Waardeloos. 6/25/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
In tegenstelling tot vorige bestellingen was het gisteravond echt niet goed. Hierover met jullie gemaild. 6/24/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden! 5 sterren voor bezorging en de kwaliteit is heel goed. Tot nu de beste uit onze regio! 6/22/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/21/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
mooi verzorgd en goede sushi. Was klaar op moment dat je het wilt ophalen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meer afbeeldingen bij de gerechten zou handig zijn voor de mindere sushi kenners This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als altijd hartstikke lekker en goede bezorging! De sushi's in deze vier persoons schotel zaten wel wat stevig tegen elkaar aangedrukt waardoor ze stuk gingen met eruit pakken. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pokebol was omgekiept. Men zou een nieuwe halen maar het leek er op dat het buiten even netjes is gemaakt en alsnog aan mij gegeven is… vond de bezorgen al behoorlijk snel met een nieuwe halen. 6/18/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/18/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hadden deze keer Pokë bowl besteld, maar ook deze was heerlijk! 6/18/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tweede keer dat ik een pokebowl besteld heb, tevens de laatste. De kip zag er onsmakelijk uit, was ook niet lekker en veel te veel mayonaise ertussen. Sorry, laatste keer voor ons:( 6/18/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was goed en lekker totdat ik voedselvergiftiging kreeg door de Sushi. 6/16/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker en goede service This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker. En op tijd klaar voor af te halen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi is extreem dik/groot. Moeten kleiner gesneden worden. Smaak is goed. 6/11/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top, erg lekker. Aanrader. Ook fijn op tijd bezorgd 6/11/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling kwam later dan waarvoor besteld (besteld voor 18:30-18:45, ontvangen om 19:00). Inhoud van de 1 persoonssushi schotel was goed: genoeg afwisseling, goede hoeveelheid en niet alleen maar "goedkope" sushi zoals je wel eens ziet. 6/10/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We zijn tevreden over de sushi maar het is best wel waardeloos dat er steeds sterren van de spaarkaart afgaan (blijkbaar zijn ze beperkt geldig). We hadden vier sterren, en nu ineens nog maar drie. Waarom dan korting aanbieden als je de vijf sterren amper kunt halen als je niet regelmatig sushi besteld. 6/7/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/7/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en goed als altijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/5/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering (sneller dan verwachting), overzichtelijke site en doorgaans lekkere sushi. Bij de bestelling van vandaag was de nori erg “taai” tov anders, jammer! 6/5/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wasabi is soms in verhouding met bestelde, erg weinig. Verder top eten en beste prijs kwaliteit verhouding sushi in Venray en omstreken👍🏼👍🏼 6/5/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorger was er heel snel. Maar de sushi was dus ook in elkaar geflanst en echt hele , hele grote stukken. Jammer, had dan liever iets later bezorgd gekregen. Was mijn eerste keer sushi bij jullie. Denk dat jullie het beter kunnen, maar dit was niet goed 6/5/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/4/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/31/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles stond op de afgesproken tijd klaar en we hebben heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd. Goede kwaliteit, verse en heerlijke sushi. We blijven terug komen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering Top!Heerlijk gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/29/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vind het jammer dat je niet extra wasabi erbij kan bestellen online. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi binnen de afgesproken tijd en heerlijk gegeten 5/22/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was echt lekker😋👍🏼😃 5/20/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zou een tikje minder rijst bij de poke bowl mogen en iets meer groente maar erg lekker 5/19/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sneller dan verwacht 5/19/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker, alles vers. Goeie prijs/kwaliteit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was zo vers dat deze uit elkaar viel. Er goed en lekker van smaak, super volgens aangegeven tijd bezorgd. Tevreden klant. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke sushi, stond prima op tijd klaar. 5/15/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We vonden de pittige kip helaas wat minder deze keer. Was erg taai en droog. De rest was heerlijk. 5/14/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles primap 5/13/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/13/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/12/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas als ik eerder gehad en nu weer dat de avocado ontzettend bruin is en ronduit smerig smaakt. De bestelling zelf was netjes op tijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/7/2021
YokoSushi 5 stars after 2078 reviews
YokoSushi