Reviews


5 stars after 1399 reviews
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/28/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Poke bowl is weer terug en dat is ook te merken! Was goed en vers gemaakt en de hoeveelheid was top! Hopelijk komen er meer variaties, indien mogelijk 8/27/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Blij dat de pokebowl weer op het menu staat 8/27/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit en prijs. Levering op tijd. 8/26/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was weer beetje te laat ondanks bestellen in de middag. Zal aan de drukke zondag liggen. Maar wederom heerlijk gegeten!! Ga zo door!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker als altijd!!! En netjes dat er gebeld wordt als de bezorger ietsje later is, top!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ruim 30 minuten te laat geleverd. De sushi wat aan de grote kant. Geen wasabi mee geleverd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De sushi werd 1 uur te laat bezorgd. Dat kan gebeuren, echter wij hadden een telefoontje verwacht. Uiteindelijk zelf gebeld. Er werd aangegeven dat alles er binnen 5 min zou zijn. Dit werd 1/2 uur. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Om 16u besteld zodat het optijd zou zijn ivm verwachte drukte op zondag. Zou 17:45-18:00 geleverd worden. Kwam uiteindelijk om 19:00... kreeg wel gratis loempia’s erbij maar had toch gewoon klaar kunnen staan als ik om 16u bestel? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en op tijd bezorgt top 👌 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Rijst was nog hard, bezorging was te laat. Rest was ok.. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/22/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/22/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/22/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/22/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze keer vielen de hapjes snel uit elkaar. Soms zijn de stukken een beetje groot. Verder prima. 8/21/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was heel lekker maar niet heel fantastisch gerold want hij viel een beetje uit elkaar. Was de helft helaas verloren door de sojasaus😞 8/21/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer lekker gegeten 8/21/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 8/20/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/19/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker!!! 8/17/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! We kregen ook een extra bakje Japanse salade bij. Echt top!!! 8/17/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor 12 personen sushi besteld, waarvan 2 personen geen vis lusten. Men had een mooie schaal gemaakt waarop geen visgerechten lagen. Het was weer genieten. Ook de niet viseters hadden ruime keuze en hebben heerlijk kunnen genieten van mooie gerechten. 8/17/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Levering zou binnen 45 minuten zijn, heeft 1.5 uur geduurd. Sushi te slap gerold. 8/17/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/16/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed,maar lang op de bestelling moeten wachten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/16/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/16/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten is erg lekker, echter is de bezorgtijd hiervan vaak erg lang wat erg jammer is. Wat een klein puntje is is dat de rijst bij de nigiri snel lost laat en dat de zalm vaak erg dik gesneden is. Voor de rest vind ik het erg lekker en zijn vooral de Maki een groot voordeel kwa smaken i.v.m. andere sushi restaurants/afhaalservices This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/16/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Tijdens de bestelling werd mijn couponkorting niet verrekend; dit heb ik als opmerking bij mijn bestelling geplaatst, maar hier is niets mee gedaan. Dit keer heb ik helaas bijna 2 uur op mijn bestelling moeten wachten. Erg jammer. De mail met de vraag om te beoordelen is er al bijna eerder dan de bestelling zelf. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/16/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
jammer dat het deze keer veel rijst was en minder groente maar wel heel lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/16/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/16/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/15/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/15/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten..snel bezorgd. Alleen vind ik het heel vervelend dat ik nog geen tegoed bon heb mogen ontvangen.Afgelopen winter was julli pan kapot en kon ik mijn bestelde sushi niet meer bezorgd worden.. Geld is terug gestort maar beloofde tegoed bon nog nooit ontvangen..ik vermeld dit iedere keer als ik bij jullie bestel...maar hoor hier nooit iets van. Gr ellen van ewijck .. 8/14/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijj 8/14/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en prima gepresenteerd. Ook de poke bowl kip was heerlijk en veel! 8/13/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer genoeg duurde het ongeveer anderhalf uur voor het eten bezorgd werd. 8/13/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/13/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi. Handige site om te bestellen. 8/12/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was erg lekker maar tis misschien wel handig als je weet wat wat is 😊 8/12/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
8/11/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super zoals altijd :-) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk 😋 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
lekker gegeten 8/8/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/8/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/7/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Poke bowl was heerlijk!!! 8/7/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/6/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/6/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg blij dat de poke bowls weer terug zijn. Deze zijn top! 8/5/2020
YokoSushi 5 stars after 1399 reviews
YokoSushi