Reviews


5 stars after 1221 reviews
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
al vaker sushi besteld. lekker vers en van kwaliteit. zeker een aanrader om te proberen. 6/12/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat een doorzichtig stuk plastic in mn sushi. Zo groot als een vingernagel. 6/10/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!!!! 6/10/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/8/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zou fijn zijn als er fotos bij de gerechten staan. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten! Waren zelfs eerder voor ophaal en het stond al klaar! Top. Hopelijk snel bezorging in Horst mogelijk. Een optie om zelf een boks samen te stellen is een tipje, dit zou zeker een plus punt zijn als dit zou kunnen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prijs/ kwaliteit kan net wat beter, het is aan de dure kant. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was erg lekker duurde wel meer als een uur dat we het hadden. Maar dat geeft niet This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon de lekkerste uit de regio! Top! Bezorging Top! 6/6/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijke bediening en heerlijke sushi, zoals altijd. 6/6/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima Sushi, we hebben heerlijk gegete. maar er had wel wat meer wasabi bij gemogen. 1 heel klein bakje bij een 4 persoons schotel is niet genoeg. 6/5/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/5/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling was niet klaar toen we deze op wilde halen. Moesten nog 10min wachten. 6/4/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/2/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, prima verzorgd 6/1/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij zijn aangenaam verrast in alle opzichten: prijs-kwaliteit en service. Voor herhaling vatbaar! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Afhalen ging prima, de scampi s werden gebakken toen ik binnen kwam, zo konden ze goed heet mee naar huis. Kwaliteit ook prima. Weer heerlijk gesmikkeld! Enige wat ik mis , zijn afbeeldingen op de website. Bijv bij "hoofdstuk" maki een afbeelding van een maki, en zo bij elk "hoofdstuk". This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt originele en heel erg lekkere verse sushi! 5/30/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/30/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker, een echte smaak sensatie! Betaalbaar en precies voldoende voor 2 personen. 5/30/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom héérlijk! 5/30/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 5/30/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, zoals altijd. Beste sushi in de regio! En natuurlijk weer vriendelijk geholpen, ook zoals altijd. 5/29/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Versgemaakte sushi 🤗 5/29/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede zaak en verrukkelijke sushi, gaan we zeker vaker doen 5/28/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eten en n top service👍🏻☺️ 5/28/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi laten bezorgen, helaas was de sushi lauw , leek net alsof deze te lang in de auto gestaan had. Stond in de auto gewoon op de achterbank niet in een koelbox. Aangezien het deze dag erg heet was, was dat echt minder lekker. 5/28/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zou leuk zijn als de bezorger het bakje recht houdt in plaats van verticaal in de tas. Maar de sushi was heerlijk!!! 5/27/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi is lekker maar erg slecht gerold!! 5/27/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/25/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk, geweldig! 5/25/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering, en top kwaliteit! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gegeten. Om een kleine aanpassing gevraagd bij een schotel.....geen probleem!! TOP service en weer mooi op tijd bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde meer dan 2 uur voordat we onze bestelling ontvangen hadden maar het was wel heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weer heerlijk thuis uit gegeten, levering mooi op tijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Variatie in keuze van schalen! ( smaken wisselen) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top efficient service!!! 5/23/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2020
YokoSushi 5 stars after 1221 reviews
YokoSushi