Reviews


5 stars after 1763 reviews
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor 10 personen Sushi besteld.. Super verzorgd weer. En super bedankt voor de tube Wasabi en flesje sojasaus. Groetjes This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 1/23/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk 1/23/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/23/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Dag! Al menigmaal sushi gehaald bij u, maar deze keer was echt minder. De sushi was niet goed gerold/geperst: viel uit elkaar. Zonde! Smaken prima. Maar die nieuwe rol met parmezaanse kaas en rucola vonden wij persoonlijk geen goede toevoeging. 1/23/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat was het weer lekker en super snel geleverd ! 1/22/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/21/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/18/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De sushi is heerlijk. De bezorging duurde veel te lang. 1/18/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Super sushi! Alleen bezorgen is altijd een ramp. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Vandaag en de laatste paar keren moeten wachten op mijn bestelling. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi en super service! Om 18.15 uur besteld en 19.00 al klaar! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had vorige keer al 5x besteld maar ik kan de korting niet toevoegen aan mijn bestelling This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kon mij coupon van 10 euro niet inleveren! 1/16/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 1/16/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 1/15/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 😍 1/15/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke carpaccio sushi zat er vandaag bij de 1 pers. schotel 😋 1/15/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Alles smaakt hetzelfde jammer want het is best prijzig 1/14/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/13/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
wij wonden de sushi en met name de maki's er niet verzorgt uitzien. vielen uiteen en waren karig gevuld. de smaak was wel prima. En we hadden maar 1 paar stokjes, en het was via de website geen mogelijkheid om meer te bestellen. en er was weinig wasabi toegevoegd. 1/11/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
volgens mij was alles gevallen wat het viel er uit met open maken maar was wel lekker djw 1/11/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het zag er zo mooi uit! Geweldig verzorgd, heerlijk gegeten. Smaakt naar meer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer net zo goed als de vorige keren en wederom op tijd gebracht. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke sushi This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaak was wel aardig .... Maar het plakte allemaal aan elkaar omdat het te dicht op elkaar er in was gepropt.Met als gevolg als je er iets uithaalde het uit elkaar viel. Tip om het in wat grotere schaal te verpakken. Dus met hete This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten goede prijs/kwaliteit verhouding. 1/9/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nog steeds de allerlekkerste sushi in de hele regio! Keurig binnen de aangegeven tijd bezorgd, kwaliteit en verpakking met zorg bereid en verzorgd en vriendelijke bezorger. Tevreden klant!! 1/9/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/9/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al vaak besteld bij jullie, en erg lekker maar de stukken worden steeds groter en dat is jammer, eet niet prettig! 1/8/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij het op pakken vielen er veel uit elkaar. 1/8/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Couponcode werkt niet 1/7/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd erg tevreden, sushi is erg lekker. Ik vind het heel fijn dat ik altijd aan kan passen wat ik wil, zodat de boxen perfect zijn voor ons. Enige min puntje is dat de sushi vaak uit elkaar valt. Het wordt dan af en toe noga een bende wanneer de sushi uit elkaar valt in de sojasaus. 1/4/2021
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2021
YokoSushi 5 stars after 1763 reviews
YokoSushi