Reviews


5 stars after 1278 reviews
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/2/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/2/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Nous sommes toujours satisfaits ! 😃👍 8/1/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vaste klant omdat de sushi heerlijk is. En.....niet geheel onbelangrijk: super aardig personeel!! 8/1/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/1/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
echt een aanrader!!!! 7/28/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/27/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/27/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed als gewoonlijk :-) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer perfect 🤩 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was erg lekker, goede variatie, goed verzorgd en snel bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten, website zou wat meer voorbeeldfoto's mogen hebben 7/25/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
OMG wat was de bestelling snel en heerlijk! En prijs was zeer passend! Een tien! 7/25/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/25/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer overheerlijk 7/25/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk,echt de beste sushi, alleen miste ik deze keer de verse wasabi 7/24/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/24/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij vinden het elke keer een feestje. Bedankt!!! 7/24/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/24/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekkere sushi. zeker proberen. 7/24/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste in de regio! Top 7/24/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zou nóg beter zijn als er foto's bij stonden. Ken niet iedere naam. 7/23/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/22/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke uitgebreide sushi. Lekker vers en snelle goede service. 7/21/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/19/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top. Lekker. En snel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/19/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer erg lekker. 7/18/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/18/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/18/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk zoals het hoort , echt een aanrader 7/18/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Sushi s'morgens vroeg besteld voor haf 6 Bezorger was vergeten de sushi af te leveren. Na 1 telefoontje stond ie naar 5 minuten alsnog op stoep. Ter compensatie kregen we de sushi van het huis!!! Wat een TOP service. Smaak zoals altijd heerlijk!! 7/18/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/17/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima snelle bezorging! 7/17/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/17/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/17/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! Bedankt voor het extraatje :) 7/16/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was heerlijk 7/16/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 7/15/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/13/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/13/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk, zoals we gewend zijn 7/13/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/13/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/12/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/12/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/12/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/12/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/11/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker mmm 7/11/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/10/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Afhaal staat altijd perfect klaar. Vriendelijke mensen aan de afhaal balie 7/10/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gisteren, 5 juli, heb ik wederom een stuk plastic in mijn mond gehad, zo groot als een vingernagel... nu ben ik er klaar mee. Helaas, jammer, en erg slordig. 7/6/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/6/2020
YokoSushi Grote Markt 13 0478 782 100
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is niet meer wat het was toen jullie begonnen. Langzaam maar zeker gaat het achteruit. Vandaag 1x zalm te weinig. Presentatie wordt minder, wasabi voorverpakt in zakjes van 2,5 gram en bovendien duurder geworden. Voorlopig de laatste keer geweest 😏 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/5/2020
YokoSushi 5 stars after 1278 reviews
YokoSushi